Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Sestavy zahradního nábytku / venkovní sedací soupravy na zahradu, terasu, balkon Počet produktů: 53

  • Zahradní ratanový nábytek

    Sedací soupravy z umělého ratanu na terasu, zahradu, pod pergolu. Kvalitní sety zahradního ratanového nábytku luxusní i levné, jídelní, relaxační.

    Umělý ratan je nejoblíbenějším materiálem pro výrobu setů nábytku a sedacích souprav na zahradu a terasu. Vyrábějí se z něj jak kvalitní luxusní venkovní sedací soupravy, tak i malé levné sety nábytku na menší terasu, nebo na balkon. Prodáváme jak ratanové jídelní sety s vysokým stolem, tak i ratanové sedací soupravy s nízkým koktejlovým (konferenčním) stolkem, které jsou jako dělané pro relax venku, nebo sešlosti s Vašimi přáteli. Nejoblíbenější jsou venkovní moderní sedací soupravy z umělého ratanu na terasu s rohovou, nebo klasickou rovnou pohovkou, které u nás najdete v různých barvách- především v šedé, hnědé a béžové.

  • Zahradní kovový nábytek

    Kovový hliníkový a ocelový venkovní nábytek sety, sestavy a sedací soupravy kovového nábytku na terasu / zahradu / balkon

    Kov se hodí především na moderní terasy a zahrady. Proto uvidíte kvalitní luxusní kovové sedací soupravy na větších terasách u novostaveb, nicméně levný set kovového zahradního nábytku se hodí prakticky kamkoliv- na balkon, pod pergolu, do zahrady. Prodáváme jak ocelový, tak i hliníkový kovový zahradní nábytek- sestavy i venkovní kovové sedací soupravy.

  • Zahradní dřevěný nábytek

    Sestavy a sedací soupravy dřevěné z masivu na zahradu / terasu / balkon. Kvalitní dřevo akácie, nebo teak

    Dřevo se jako přírodní materiál do zahrady jednoduše hodí a stejně tak sestavy nábytku z něj vyrobené. Prodáváme malé dřevěné sety a sestavy nábytku z kvalitního masivního dřeva akácie, nebo teak vhodné na balkon, tak i velké dřevěné venkovní sedací soupravy na terasu, nebo pod pergolu- opět vyrobené z kvalitního dřeva v kombinaci s měkkými textilními polstry. V případě masivního exotického dřeva teak, nebo akácie se nemusíte bát rychlé degradace materiálu- tato dřeva jsou velmi tvrdá a mají obsah přírodních olejů, které je velmi dobře chrání před povětrnostními vlivy.

  • Nábytek na balkon

    Kvalitní malé skládací sety stolu a židlí na balkon. Balkonové sestavy a skládací balkonové posezení ratanové, dřevěné, kovové

    Nevlastníte zahradu? Nic se neděje. Krásné venkovní posezení se dá zařídit i na balkoně. Stačí si pořídit kvalitní set nábytku na balkon ideálně ve skládacím provedení. Většinou jde o stůl a židle pro dvě osoby. Balkonový nábytek prodáváme ratanový (umělý ratan), dřevěný i kovový, takže si každý přijde na své. Takové balkonové posezení snadno složíte a mimo sezónu můžete celý set uložit například pod postel.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 53 položek

Zahradní nábytek sestavy lavice / pohovky, stolu a křesel, nebo taburetů jídelní i relaxační. Sedací soupravy na terasu / pod pergolu / na balkon.

Venkovní sedací souprava dodá Vaší terase nádech luxusu, ale především Vám poskytne příjemné místo na sezení, ležení a relaxaci. Prodáváme jak zahradní sedací soupravy, ale i sestavy nábytku rohové i klasické s pohovkou, nebo lavicí, vysokým jídelním, nebo nízkým koktejlovým stolkem a případně s křesly, nebo taburety. Sedací soupravy jsou určené nejen na terasy, ale i na větší balkony, případně se perfektně hodí do pergoly, nebo jako jídelní set nábytku ke krbu.