Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Kvalitní sedací soupravy malé i velké - moderní, klasické, rustikální, designové Počet produktů: 409

  • Rozkládací sedací soupravy

    Rozkládací sedačka, gauč, nebo pohovka jako skladná levná alternativa pro každodenní spaní v malém bytě. Varianty do U, do L, s úložným prostorem, s matrací...

    Rádi s celou rodinou relaxujete u televize, případně si třeba jen tak podíváte v maximálním pohodlí? Pak je pro Vás jako dělaná velká rozkládací sedací souprava, kterou můžete u nás najít v provedení rohovém, do L, do U, případně i jako klasickou rovnou rozkládací pohovku do malého bytu, nebo např. do pokoje pro hosty, kde jsou využitelné i pro každodenní spaní. Zatímco malé levné rozkládací pohovky jsou dvoumístné, nebo trojmístné, velké rodinné sedačky jsou určeny klidně až pro 6, nebo dokonce 8 osob. Pro delší sezení a ležení doporučujeme především modely s látkovým čalouněním. Koženkové, nebo kožené sedačky zase vynikají snadným čištěním.

  • Rohové sedací soupravy

    Sedací soupravy a gauče rohové, nebo do L do malého i velkého bytu. Rozkládací rohové sedačky s úložným prostorem

    Chcete umístit Vaši sedací soupravy, nebo gauč do rohu místnosti? Není v tom žádný problém. U nás si můžete pořídit rohovou sedací soupravu jak do malého bytu, tak i do velkého luxusního domu. Alternativou jsou pak oblíbené sedací soupravy do L, které nemusíte nutně umisťovat do rohu místnosti- jejich tolik oblíbenou výhodou je lenoška, na které se Vám bude perfektně relaxovat například u televize. Většina těchto sedaček i gaučů má úložný prostor a rozkládací provedení, takže nabízí dostatečnou plochu na relaxaci, případně na spaní. Především malé rohové pohovky z naší nabídky jsou velice pohodlné a kvalitní, ale přitom levné a pořídit si je tak může každý. Velké rohové modely si zase oblíbí milovníci luxusu.

  • Sedací soupravy do U

    Kvalitní pohodlná velká sedací souprava do U s možností rozložení- splněný sen milovníka relaxu

    Máte v obývacím pokoji dostatek prostoru a chcete si na Vaší nové sedací soupravě užívat chvíle maximálního relaxu? Pak zvažte pořízení velké rodinné sedačky do U ideálně s rozkládací funcí, která Vám umožní po rozložení vytvořit opravdu velkolepou ložnou a relaxační plochu. Na takové rozložené sedací soupravě ve tvaru U pak můžete vleže celá rodina sledovat televizi, hrát společenské hry, nebo si třeba jen tak povídat.

  • Válendy a lenošky

    Relaxační lehátko, válenda, nebo lenoška pro chvíle odpočinku. Levné i luxusní modely s úložným prostorem, rozkládací, polohovací, s čelem...

    Chcete si v interiéru vytvořit kout, kde si můžete jen tak na chvíli odpočinout a relaxovat bez toho, aniž byste si zalézali do postele? Případně nabídnout pohodlné místo pro Vaši rodinu, kamarády, nebo třeba pacienty? Pak zvažte pořízení válendy, lenošky, nebo dokonce relaxačního lehátka do interiéru. Válendy a lenošky se dosti podobají malým postelím, často jsou vhodné do rohu a mohou mít i čelo. Levné rozkládací čalouněné válendy jsou oblíbené jak do obývacího pokoje, tak např. do pracovny, nebo do dětského pokoje. Luxusnější variantou jsou pak relaxační lehátka v podobném stylu, která vídáme ve filmech a seriálech u psychiatrů- tato lehátka jsou velmi pohodlná a hodí se perfektně pro chvíle oddechu, ale například i relaxaci u krbu.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 409 položek

Ať už malá, nebo velká. Levná, nebo luxusní. Kvalitní pohodlná sedací souprava nesmí v obýváku chybět. Klasické, retro, moderní i designové sedačky na y-nabytek.cz

Sedací souprava je základem každého obývacího pokoje a musí být na ní dostatek prostoru pro celou rodinu. Klasickou je kvalitní látková sedačka s možností roložení na relaxační plochu, ale také s praktickým úložným prostorem. A nic se nemění na tom, jestli jde o sedací soupravu malou, nebo velkou. Levnou, nebo luxusní do malého bytu, případně velkého rodinného domu. Najdete u nás pohodlné kvalitní sedačky moderní designové, ale i klasické, rustikální, nebo retro. Malé levné mini gauče se hodí do malých bytů a je možno je rozložit tak, abyste je mohli používat na každodenní spaní.