Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Zahrada Počet produktů: 186

  • Sestavy zahradního nábytku

    Zahradní nábytek sestavy lavice / pohovky, stolu a křesel, nebo taburetů jídelní i relaxační. Sedací soupravy na terasu / pod pergolu / na balkon.

    Venkovní sedací souprava dodá Vaší terase nádech luxusu, ale především Vám poskytne příjemné místo na sezení, ležení a relaxaci. Prodáváme jak zahradní sedací soupravy, ale i sestavy nábytku rohové i klasické s pohovkou, nebo lavicí, vysokým jídelním, nebo nízkým koktejlovým stolkem a případně s křesly, nebo taburety. Sedací soupravy jsou určené nejen na terasy, ale i na větší balkony, případně se perfektně hodí do pergoly, nebo jako jídelní set nábytku ke krbu.

  • Závěsná houpací křesla

    Houpací závěsná křesla levná i luxusní se stojanem / bez stojanu k zavěšení. Vhodná na terasu, na zahradu, do bytu, na balkon

    Rádi relaxujete na Vaší zahradě, na balkoně, nebo na terase? Pak je pro Vás jako dělané závěsné houpací křeslo luxusní ve tvaru vajíčka v ratanovém stylu s měkkým polstrováním, případně levné klasické jednoduché. Toto křeslo můžete zavěsit na stojan (u většiny křesel je součástí balení), případně ho uchytit do stropu, nebo například na pergolu. Tato luxusní designová houpací křesla jsou vhodná jak pro děti, tak i pro dospělé a najdete u nás i provedení pro dvě osoby.

  • Zahradní pohovky

    Velká relaxační lehátka pro dva, kulatá designová lehátka a pohovky na ležení na terasu, zahradu, balkon

    Chcete si dopřát maximální relax na Vaší zahradě, nebo terase? Pak zkuste nahlédnout do této kategorie velkých relaxačních pohovek, postelí a lehátek pro dvě, nebo více osob. Prodáváme kvalitní luxusní velká kulatá lehátka, designové venkovní postele pro více sob, sluneční ostrovy a další kousky venkovního terasového relaxačního nábytku z kovu, případně z umělého ratanu v kombinaci s měkkými, pohodlnými polstry.

  • Zahradní lehátka

    Zahradní relaxační opalovací lehátko s polohovací opěrkou jako dělané k bazénu, ale i na terasu, nebo balkon. Lehátka z kovu (hliníku), dřeva, ratanu

    Rádi si dopřejete relax a opalovačku na slunci ve venkovních prostorech Vašeho domu, nebo bytu? Pak je pro Vás relaxační lehátko prakticky nutnost. Prodáváme kvalitní polohovatelná zahradní lehátka na opalování, relax, nebo třeba čtení knížky u Vašeho bazénu, na terase, balkoně, nebo kdekoliv na zahradě. Obílbená jsou zejména lehátka z umělého ratanu, hliníku, nebo z tvrdého exotického dřeva (teak, eukalyptus, akácie) v kombinaci s pohodlným měkkým polstrováním.Lehátka jsou opravdu kvalitní a velká část z nich má vysokou nosnost 150 kg.

  • Zahradní lavičky

    Venkovní lavička poskytne prostor pro sezení a relax na zahradě, terase, balkoně, nebo pod pergolou. Lavičky dřevěné, ratanové i kovové

    Chcete vytvořit ve Vašem venkovní prostor pro sezení více osob, ale celý set nábytku už je pro Vás příliš velký? Vhodným kompromisem může být venkovní lavička, která se hodí jak do větších zahrad, pod pergolu, nebo na terasu, tak i na malé balkony bytových domů. Dřevěné a ratanové lavičky ocení především milovníci přírodního stylu, kovové lavičky pak příznivci moderny.

  • Zahradní houpačky

    Venkovní houpačky kovové, dřevěné i ratanové v levném i luxusním provedení. Zahradní houpací lavice na terasu pro děti i dospělé závěsné se stříškou proti slunci

    Jen tak se pohupovat venku na čerstvém vzduchu. Co může být lepšího? Takový relax Vám poskytne kvalitní venkovní houpačka umístěná na Vaší zahradě, nebo terase. Nabízíme jak levné houpačky a houpací lavice pro děti, tak i luxusní houpačky pro dospělé z kovu, dřeva, nebo v designu umělého ratanu. Některé houpačky jsou i rozkládací, takže si na nich můžete poležet. Většina modelů má praktickou stříšku proti slunci.

  • Zahradní židle a křesla

    Venkovní skládací polohovací židle, nebo křesla vhodné na zahradu, terasu, nebo balkon Klasické i moderní designové modely kovové, dřevěné, z umělého ratanu

    Chcete si vytvořit zahradní posezení přesně dle Vašich představ? Pak doporučujeme nákup samostatného stolu a zahradních židlí, nebo křesel. Ty u nás najdete v provedení jak levném, tak i luxusním a to z nejrůznějších materiálů (kov - ocel, nebo hliník), masivní teakové dřevo, plast, nebo umělý ratan. Oblíbená jsou jak relaxační venkovní křesla na terasu, tak i skládací židle na balkon. Zajímavým řešením jsou pak polohovací křesla 2v1, která mohou posloužit jako křeslo i lehátko.

  • Zahradní stoly

    Kvalitní zahradní stoly vysoké jídelní i nízké koktejlové na zahradu, terasu i balkon. Stoly pevné i rozkládací dřevěné z masivu, kovové hliníkové, z tahokovu, plastové

    Ať už hledáte venkovní vysoký jídelní stůl, nebo nízký koktejlový stolek, případně malý skládací kulatý stolek na balkon, u nás je seženete. Zajišťujeme prodej venkovních stolů na zahradu, terasu i balkon a to z různých materiálů jako jsou kov (hliník, nebo tahokov), masivní dřevo, případně plast, nebo umělý ratan. Ten, kdo často pořádá oslavy a potřebuje usadit větší množství lidí, zajisté uvítá rozkládací zahradní stůl, který bývá většinou vybavený i otvorem pro slunečník.

  • Úložné zahradní boxy

    Velký úložný box na zahradě, terase, nebo balkoně vyřeší Vaše problémy s uložením polstrů, zahradních potřeb, hraček, nářadí apod.

    Známe to všichni- úložného prostoru není nikdy dost a platí to stejně tak v interiéru, jako na zahradě. Proto prodáváme velké venkovní úložné boxy s víkem, které se hodí jak na zahradu, tak i na terasu, nebo na balkon. Tyto truhly jsou perfektní pro uložení polstrů na zahradní nábytek, nářadí, hraček, sportovních potřeb apod. Najdete u nás boxy ze dřeva, plastu i umělého ratanu, takže si určitě každý vybere model, který mu bude vyhovovat.

  • Zahradní grily

    Kvalitní venkovní grily na dřevěné uhlí, nebo na dřevo vhodné na zahradu / terasu

    Milujete chuť a vůni grilovaného masa? Pak na Vaší zahradě, nebo terase nesmí chybět kvalitní zahradní gril na dřevěné uhlí, nebo na dřevo v provedení s víkem, které zajistí perfektní prohřátí celého grilovacího prostoru. Prodáváme kovové zahradní grily s nastavitelným roštem, s popelníkem, s kolečky… Grily kulaté i obdélníkové.

  • Dětské hračky na zahradu

    Dětský zahradní domek se skluzavkou vyrobený z masivního dřeva- perfektní zábava pro děti venku

    Chcete Vašim dětem dopřát útočiště na zahradě, aby trávily venku více času? Pak zvažte pořízení dřevěného zahradního domku ideálně i se skluzavkou, případně s pískovištěm, ve kterém se Vaše děti 100% zabaví. Dětské zahradní domečky prodáváme výhradně ve variantách z kvalitního masivního dřeva, které může být lakované nejrůznějšími barvami.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 186 položek