Výhody nákupu:

Široké skladové zásoby
Tisíce kusů skladem

Rychlé dodání
Doprava po celé ČR

Zázemí a showroom
14 prodejen po ČR

Garance kvality
Možnost vrácení zboží







Nábytek do kuchyně / jídelny moderní i klasický Počet produktů: 414

  • Jídelní stoly

    Masivní kuchyňský stůl pro 2 až 8 osob vytvoří místo pro jídlo. Klasické dřevěné kulaté a obdélníkové stoly, ale i moderní modely s jednou nohou rozkládací a sklápěcí.

    Jídelní stůl je středobodem domova, u kterého se schází celá rodina ať má členy jen 2, nebo třeba 8. Proto byste měli jeho výběr dobře zvážit- dle prostoru můžete vybrat stůl čtvercový, obdélníkový, nebo kulatý. Pokud potřebujete občas umístit ke stolu více lidí, pak doporučujeme rozkládací jídelní stůl, který u nás najdete jak v klasickém, tak i moderním designovém provedení vyrobený z masivního dřevo, lamina, nebo kovu. Můžete si u nás zakoupit jak levný stůl do malé kuchyně, tak i velký luxusní stůl, který se hodí také do obývacího pokoje, pracovny, nebo třeba do zasedací místnosti. Samozřejmostí jsou všechny oblíbené barvy jako je dekor dřeva dub sonoma, dub světlý, tmavý ořech, černá, nebo bílá barva.

  • Jídelní židle

    Pohodlné židle ke stolu do dětského pokoje, obýváku, jídelny, kuchyně. Dřevěné masivní i sametové látkové čalouné modely levné i designové luxusní. Židle klasické, retro, moderní, skandinávské, s područkami…

    Vybrali jste si stůl, ale něco Vám chybí. Asi to bude pohodlná židle s měkkým polstrovaným sedákem, opěrkou a případně područkami, kterou využijete nejen v kuchyni u jídelního stolu- tak doporučujeme především plastové, nebo koženkové židle, které se velice snadno udržují. Pro umístění do obývacího / dětského pokoje, případně třeba do pracovny, nebo kanceláře bychom spíše volili měkkou sametovou čalouněnou židli s pohodlnými područkami, případně koženou designovou židli. U nás najdete především židle v moderním designu, ale narazíte i na židle retro, rustikální, ve stylu artdeco a další a to jak v levném, tak i luxusním provedení. Poslední dobou jsou velice populární také skandinávské židle většinou s dřevěnými prvky z masivního dřeva.

  • Jídelní křesla

    Pohodlná křesla s područkami vhodná k jídelnímu stolu, ale i do kanceláře, pokoje, obýváku. Čalouněná křesla pevná i otočná, klasická i designová.

    Chcete se u jídelního stolu cítit jako král? Pak zvažte pořízení měkce čalouněného jídelního křesla s područkami, ve kterém budete mít maximální pohodlí. Najdete u nás nejrůznější křesla na nohách i s podstavcem (křížovým, kulatý), která jsou vhodná nejen do jídelny / kuchyně, ale také do pracovny, obývacího pokoje a vlastně prakticky kamkoliv ať už ke stolu, nebo pro samostatné umístění. Jídelní křesla jsou zkrátka velmi univerzální, pohodlná a navíc také designově výrazná. Ať už hledáte jídelní křeslo levné, nebo luxusní, moderní, nebo klasické, designové, nebo retro…u nás si určitě vyberete.

  • Jídelní lavice

    Jídelní lavice jako efektivní řešení prostoru u jídelního stolu, ale i na posezení v pracovně, nebo obývacím pokoji. Lavice klasické, rohové, s opěradlem, dřevěné z masivu.

    Pokud potřebujete na malý prostor usadit co nejvíce lidí, pak je lavice jasnou volbou nejen na terase, ale i v interiéru. Lavice jsou oblíbené zvláště u jídelního stolu, ale některé čalouněné modely jsou jako dělané i do obýváku, nebo třeba pracovny. Milovníci tradičního, nebo industriálního stylu ocení dřevěné lavice s kovovou podnoží, ti ostatní zase pohodlné čalouněné jídelní lavice, které se hodí do moderně řešeného bydlení.

  • Jídelní sety

    Jídelní sety (sestavy) pro 2, nebo 4 osoby v klasickém venkovském i moderním stylu. Sestavy jídelního stolu a židlí do malé i velké kuchyně

    Nákupem jídelní sestavy stolu a židlí nejen ušetříte čas, ale také peníze- celý set je totiž zvýhodněný oproti nákupu jednotlivých položek samostatně. U nás prodáváme sety stolu a židlí pro 2, nebo 4 osoby s klasickým obdélníkovým, ale i s kulatým stolem. Najdete u nás jídelní sestavy z masivního dřeva v přírodní, nebo bílé barvě, ale také moderní sety stolu a židlí vyrobené ze skla, kovu, nebo lamina v dekoru oblíbeného dubu sonoma a dalších.

  • Barové židle

    Kvalitní moderní barové židle pozvednou lesk Vaší kuchyně, restaurace, nebo baru. Na výběr barové židle dřevené i kovové, čalouněné, s opěrkou…

    Pokud zařizujete bar, nebo máte vysoký stolek u Vás v kuchyni, zajisté budete potřebovat také vysoké barové židle, kterých u nás najdete nespočet. Vybírat můžete z moderních luxusních barových židlí s kovovou nohou (většinou v barvě chromu, nebo v černé) a pohodlným sedákem čalouněným kůží, nebo látkou. Sedák může být doplněný také o opěrku zad a područky. Barové židle prodáváme prakticky ve všech oblíbených barvách, mezi nimiž nechybí šedá, bílá, černá, chrom, zelená, červená a další.

  • Barové stoly

    Vysoký barový stůl do kuchyně v bytě i do luxusní restaurace. Barové stoly na alkohol i jídelní čtvercové / kulaté.

    Vysoké barové stolky mohou posloužit jako stoly ke stání vhodné jak na alkohol, tak i jako jídelní stůl venkovní i vnitřní. Mohou zajímavých způsobem ozvláštnit kuchyni v bytě, ale také dobře posloužit pro praktické odložení nápojů na nejrůznějších trzích a akcích ať už venkovních, nebo vnitřních.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 414 položek